середу, 14 листопада 2012 р.

Як очистити жирну шкіру обличчя

Як очистити жирну шкіру обличчяЯк очистити жирну шкіру обличчя – одна з найпоширеніших проблем. В юності вона стоїть не тільки перед дівчатами, але і перед юнаками. У більш зрілі роки гострота проблеми знижується, і все-таки жінки, що володіють жирною шкірою, змушені приділяти їй багато часу і сил.
Спробуємо відповісти на питання, як очистити жирну шкіру обличчя грамотно, ефективно і з найменшими зусиллями.
Для щоденного догляду за жирною шкірою випускаються спеціальні гелі глибокого очищення на основі таких природних компонентів, як олії лимона, апельсина, алое, базиліка, ірису або алое. Відлущуючі гранули, які зазвичай додають в такі засобі, роблять їх ще ефективніше. Підберіть очищающий гель або молочко, які дадуть вашій шкірі
відчуття чистоти і комфорту, не дратуючи її. Це вибір строго індивідуальний, але вибирати треба саме серед засобів, призначених для жирної шкіри.
Два рази на тиждень вам необхідно користуватися скрабом, призначеним для жирної шкіри. Робити це краще за все перед сном. Не змивайте скраб, та й інші косметичні засоби гарячою водою, вона провокує посилене виділення шкірного сала. Вам краще завжди вмиватися прохолодною водою.
Одне з найбільш проблемних властивостей жирної шкіри – розширені пори. Щоб їх звузити, користуйтеся кремами, що містять розмарин, календулу, витяжку з березової кори. А засоби, що містять цинк, не тільки звузять пори, але і допоможуть відрегулювати роботу сальних залоз. Звичайно, ці креми теж повинні належати до ліній, розробленим для жирної шкіри.
Ще один простий, але дієвий засіб звузити пори – маски з натуральної косметичної глини. Це може бути зелена, чорна, блакитна чи рожева глина. Продається вона у вигляді порошку. Щоб приготувати маску, в порошок потрібно влити необхідну кількість тоніка, відвару зеленого чаю, свіжого соку алое лікарського або просто кип’яченою води, після чого ретельно перемішати. Така маска не тільки звузить пори, але і витягне з них залишки шкірного сала і бруду.
Якщо ваша шкіра запущена, а також при дуже проблемній шкірі краще звернутися в салон. Вам зроблять професійний пілінг або лазерну шліфовку шкіри. Це процедури серйозні, після них вашій шкірі потрібно відновлювальний період. Але якщо в подальшому ви будете правильно доглядати за обличчям, ви зможете на кілька років забути про питання, як очистити жирну шкіру обличчя.

Немає коментарів:

Дописати коментар