середу, 14 листопада 2012 р.

Секрети краси зірок Голлівуду

Секрети краси зірок ГоллівудуСкільки разів ми думали, дивлячись на білосніжні посмішки і струнку фігуру голлівудських зірок, усміхнених з обкладинок глянцевих журналів, що вся їх краса (принаймні зовнішня) – плід дорогих процедур або хірургічних втручань?
Зірки теж люди, або майже, і багато знаменитостей заявляють, що ідеальна фігура, волосся та зуби – результат догляду за собою за допомогою засобів, які, більш-менш, доступні для всіх. Давайте подивимося на дивні секрети краси відомих моделей і актрис.
Чарівна Кетрін Зета-Джонс їсть полуницю, щоб зберегти свою сяючу усмішку, яка, поряд з ананасом, є відмінним засобом, що дозволяє підтримувати білизну зубної емалі через те, що  в ній міститься яблучна кислота.
Звичайно ж,, скажете ви, існують сучасні керамічні коронки на зуби, ціни на якісне протезування сьогодні доступні практично кожному. Згодна, але це не означає, що можна не думати про гігієну порожнини рота! Давайте візьмемо приклад з голлівудської зірки і почнемо піклуватися «зараз» про наші зубки, так як відкладання цієї справи на «завтра» закінчується візитами до стоматолога.
Білки, вітаміни і мінерали, які містяться в молоці, звичайно ж, корисні для нашого організму, можливо саме тому Сінді Кроуфорд, щоб зробити шкіру більш м’якою, обприскує обличчя сумішшю молока і мінеральної води. Ще більш дивним є засіб Сандри Баллок по боротьбі зі зморшками навколо очей: актриса наносити на цю область обличчя крем від геморою, ефективний засіб, здатний розслабити ту зону, на яку нанесена мазь, і, отже, на деякий час розгладити зморшки та прибрати мішки під очима.
Для догляду за тілом зірки Голлівуду використовують безліч натуральних засобів. Холлі Беррі для боротьби з целюлітом масажує тіло сумішшю, яка в основному складається з меленої кави. Кофеїн має сечогінні властивості і дозволяє шкірі виводити токсини, які сприяють утворенню целюліту.
Джулія Робертс використовує оливкову олію для догляду за руками, яка пом’якшує шкіру і кутикули і робить нігті більш блискучими. Оливкова олія також відмінно підходить для догляду за волоссям і шкірою в цілому. Нарешті, відчайдушна домогосподарка Тері Хетчер, щоб зробити шкіру більш м’якою, додає вино (бажано червоне) у воду для ванни, так як воно містить масу поліфенолів і антиоксидантів.
Секрети краси зірок, таким чином, дуже легко знайти в будь-якому супермаркеті і ніщо не заважає нам узяти їх на замітку, із застереженням на можливість виникнення алергії, якщо ваша шкіра надто чутлива. Ідеал краси стає більш доступним, чи не так?

Можливо, Вам буде цікаво:

2 коментарі:

  1. Я хочу поділитися свідченням того, як послуга фінансування Le_Meridian допомогла мені отримати кредит у розмірі 2,000,000.00 доларів США для фінансування мого проекту ферми марихуани, я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною компанією з фінансування для всіх, хто шукає спосіб розширити свій бізнес project.the company - компанія, що фінансує. Кожен, хто шукає фінансової підтримки, повинен зв’язатися з ними на адресу lfdsloans@outlook.com Або lfdsloans@lemeridianfds.com Містер Бенджамін також на WhatsApp 1-989-394-3740, щоб полегшити справи будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити
  2. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити