середу, 14 листопада 2012 р.

Догляд за зовнішністю

Догляд за зовнішністюВесілля принца Уїльяма і звичайної дівчини Кейт Міддлтон, безумовно, справило враження на всіх дівчат світу. В основному, тому що зовнішність у Кейт звичайна, але при цьому вона виглядає дуже доглянутою. Виявляється, для того щоб зустріти свого принца, не обов’язково мати зовнішність дівчат з титулом «Міс Світу». Досить просто доглядати за собою, причому регулярно.
Звичайно, для декого це може здаватися надто дорогим задоволенням, але якщо ви дійсно хочете виглядати дуже добре, доведеться витратитися. Але результати виправдають витрачені сили, час і гроші. Головне розуміти, що виділити на догляд за собою 30 хвилин в день не так складно – півгодини чоловік може обійтися і без вас, а дитину можна залишити з бабусею. Та й гроші не будуть для вас перешкодою – не всі ефективні засоби
для догляду за собою дорогі, можна знайти і досить бюджетні. До речі, не варто забувати, що якісні креми, а, отже, дорогі, витрачаються економніше дешевих засобів. На крайній випадок можна використовувати народні засоби для догляду за собою.
Ось кілька основних правил по догляду за зовнішністю.
1. Доглянуте волосся – це важливий елемент вашого образу. Щоб волосся виглядало доглянуто, слід зробити правильну стрижку і якісно доглядати за ними, тобто використовувати правильні шампуні, кондиціонери і маски.
2. Правильна укладка. Не економте на собі – проведіть зайві 10 хвилин перед дзеркалом і укладіть волосся з усією відповідальністю. Причому зачіска повинна відповідати випадку.
3. Догляд за шкірою обов’язковий – креми, маски для обличчя, скраб для обличчя і тіла, лосьйони, молочко, гелі, повинні використовуватися як мінімум 2 рази на тиждень.
4. Пінцет слід використовувати не менше двох разів на тиждень – для того щоб вискубувати брови і надавати їм форму.
5. Макіяж повинна робити кожна дівчина щодня. Якщо ви залишаєтеся вдома, використовуйте природний макіяж. Якщо необхідно йти на роботу, тоді підійде макіяж «холодний», з використанням туші і безбарвних тіней. Якщо вас чекають веселощі, то вибір макіяжу безмежний, використовуйте все незвичайне – яскраві тіні різноманітних кольорів, кольорову помаду, блиск для губ, кольорову туш і багато іншого. Головне – не перестаратися.
6. Не зайвим буде легка засмага. Як відомо, засмага прикрашає майже будь-яку дівчину. І, між іншим, засмагла постать здається набагато стрункішою. Засмагу можна отримати або в солярії, або на пляжі під сонцем, або використовуючи спеціальні засоби.
7. Не варто забувати про догляд за руками – нанесення крему на ніч, після сну вранці, а також манікюр раз на тиждень, не заберуть багато часу, але при цьому зроблять руки набагато доглянутішими.
Міняйтеся, експериментуйте, любіть себе, доглядайте за собою, життя вам посміхнеться, і тоді можливо принц зверне на вас увагу.

Немає коментарів:

Дописати коментар