середу, 14 листопада 2012 р.

Як позбутися прищів підручними засобами

Як позбутися прищів підручними засобамиПроблема прищів знайома кожному підлітку, як дівчатам, так і юнакам. Вона псує життя в прямому і переносному сенсі. Через неї ми соромимося, виходити на вулицю, і йти на дискотеку, знайомитися і спілкуватися. Тому важливо знати, як позбутися прищів підручними засобами. Під способом підручних засобів не мається на увазі, улюблене всіма, бажання скоріше їх видавити, так як це може спричинити за собою більш важкі проблеми.
Отже, як позбутися прищів підручними засобами.
Очищення
Важливо перед будь-якою процедурою ретельно очистити обличчя. Так само важливо вмивати обличчя вранці і ввечері, але не милом, а спеціальними
косметичними очисними засобами. Милом можна мити тільки самі прищики або ж їх можна припікати спиртом. Але важливо пам’ятати що, обробляти, таким чином, слід тільки прищі. Оскільки здорову шкіру такі процедури можуть висушити. В спирт можна додати трохи меленого аспірину, змочити в ньому ватний диск і протерти ним уражені ділянки, акуратно не зачепивши при цьому здорову шкіру. Намагайтеся не торкатися обличчя руками, так як вони завжди брудні навіть якщо ви помили їх дві хвилини тому.
Дієта
Дотримуйтеся дієти при якій постарайтеся їсти менше солодкого, горіхів, насіння і занадто жирну їжу. З ранку на голодний шлунок випивайте склянку кип’яченої води. Якщо дотримуватися цих не складних правил, прищів незабаром стане менше, а потім і зовсім вони зникнуть.
Дріжджі
Візьміть сухі дріжджі і додайте до них теплу воду. Зачекайте поки вони розбухнуть. Для цього поставте їх в місце без протягів. Після цього намажте їх на обличчя на 30 хвилин. Потім змийте теплою водою. Таку процедуру потрібно робити максимум два рази на тиждень.
Господарське мило
Як альтернативу дріжджям, можна використовувати господарське мило. Перетріть його на дрібній тертці і розбавте отриману масу водою, після чого збийте до пінки і додайте дрібку солі. Протирайте цим розчином ділянки обличчя з прищами. Потім зачекайте поки мило підсохне, і сіль залишиться на обличчі, після чого вмийтеся теплою водою і холодною водою по черзі. Таку процедуру можна робити щодня, але тільки один раз в день.
Лосьйони та тоніки
Якщо шкіра суха, то рекомендується придбати зволожуючий лосьйон або тонік, який крім зволоження ще буде і очищати вашу шкіру.
У разі якщо ні чого з перерахованого вище вам не допомогло, то необхідно звернутися до лікаря дерматолога.

Немає коментарів:

Дописати коментар