середу, 14 листопада 2012 р.

Як накладати маску на обличчя

Як накладати маску на обличчяМаски необхідні для будь-якого типу шкіри, оскільки вони допомагають освіжити колір обличчя, наситити шкіру корисними елементами, підвищити її пружність і еластичність, а також зробити її більш зволоженою або надати матовість. Різні маски припускають відповідно різний спосіб їх застосування. Але як накладати маску на обличчя, правильно, щоб вона дійсно допомагала.
Маску необхідно наносити на попередньо очищене обличчя. Видаливши всю косметику спеціальним засобом для зняття макіяжу, після чого вмийтеся з пінкою або очищаючим молочком. Зачекайте поки шкіра обличчя, злегка підсохне. Після чого наносьте маску, відповідно до правил зазначених на упаковці.

Живильні, зволожуючі і тонізуючі маски зазвичай мають консистенцію гелю або крему і накладаються товстим або середнім шаром на час від 5 до 20 хвилин. Наносити на шкіру їх можна спеціальною лопаткою або ж кінчиками пальців, рівномірним шаром, обов’язково уникаючи шкіри навколо очей і губ. Тримати маску на обличчі необхідно, ту кількість часу, який вказано на упаковці. Змивайте прохолодною водою. Деякі маски не треба змивати взагалі або ж треба після їх застосування протерти обличчя чистою серветкою, прибравши тим самим надлишки крему.
Глиняні маски. Такі маски володіють підсушуючим ефектом. Наносити глиняну маску необхідно товстим шаром на попередньо очищену шкіру обличчя, не забуваючи при цьому уникати області навколо очей. Існують живильні, зволожуючі і підтягуючі маски на основі глини, вони наносяться на все обличчя, включаючи шкіру навколо губ та очей. Після нанесення такої маски слід почекати, поки глина висохне і змити її теплою водою. Деякі маски знімаються як плівки. Для цього потрібно підчепити кінець маски з краю на підборідді і потягнути її вгору.
Маски на основі кислот, фруктових чи хімічних, з ефектом пілінгу наносяться рівномірним, тонким шаром. Для її накладення використовується спеціальний аплікатор, якщо такого немає, то тоді можна це зробити кінчиками пальців, почекати вказаний в інструкції час, і ретельно змити теплою водою. Не варто залишати маску на обличчі на строк більший, ніж зазначений в інструкції. Так як її компоненти можуть викликати почервоніння і роздратування шкіри. Такі маски заборонено наносити на ніжну шкіру навколо очей.
Так само важливо знати, як накладати маску на обличчя, з відшелучуючим ефектом. Перед нанесенням такої маски, обличчя слід зволожити, сполоснувши його водою. Невелика кількість маски нанесіть на шкіру обличчя масажними рухами кінчиками пальців. Маску не можна наносити на шкіру навколо очей.

Немає коментарів:

Дописати коментар