середу, 14 листопада 2012 р.

Ідеальна шкіра

Ідеальна шкіра Регулярне недосипання, стрес, куріння, кава, регулярне довге користування комп’ютером – все це негативно впливає на твоє здоров’я. Втомлений вигляд і погане самопочуття навряд чи підніме тобі настрій і працездатність.
Природно, всі проблеми дуже швидко можна усунути походом до косметолога, але підтримувати себе у формі потрібно регулярно і не тільки хімічними процедурами. Потрібно також стежити за своїм харчуванням, раціоном і режимом. Обов’язково вживай побільше овочів, що містять вітамін А. Морква, шпинат, абрикоси – шлях до здорової шкірі!
Розглянемо основні проблеми, що виникають внаслідок перерахованих вище факторів:

Сірий, тьмяний колір обличчя
Красивий колір можна звичайно і тональним кремом зробити, але це не вихід із ситуації. Шкірі не вистачає кисню, і необхідно його заповнити. Скористайтеся кремом з селеном, вітамінами А, С і Е, каротином, часточками винограду і екстрактом зеленого чаю. Природно, необхідно також гуляти на свіжому повітрі, вчасно змивати макіяж і займатися спортом хоч трохи. Пийте вранці зелений чай, він дуже добре тонізує і добре впливає впливає на обмін речовин в організмі. Непогано б було зробити маску з кавової гущі, 10 хвилин її перебування на твоєму обличчі буде цілком достатньо, щоб колір шкіри був трохи рівніший.
Темні кола під очима
Перше правило, яке допоможе позбутися цієї проблеми – виробити свій сон. Погано, якщо ти будеш недосипати або спати надто довго. Нормальний здоровий людський сон повинен тривати 7-8 годин. Приберуть втому ватяні диски, змочені в теплій трав’яній настоянці.
Набряклість
Боротися з набряклістю тобі допоможуть косметичні засоби, що поліпшують кровопостачання. Бажано, щоб до складу входила гіалуронова кислота і подорожник. Послуги косметолога допоможуть трохи швидше. Апаратна косметологія, ін’єкції гіалуронової кислоти – дають дуже швидкий ефективний результат.
Суха шкіра
Якщо у тебе завжди була суха шкіра, – досить усього лише підтримувати її в хорошому стані, і все буде добре. Але якщо раніше ти була володаркою жирної або комбінованої шкіри, то в цьому випадку є причини непокоїтися. Зроби маску із суміші меду і вівсянки, додай морквяний сік. Крем, з вмістом морських водоростей – пожвавить твою шкіру. Також вам може допомогти косметолог живильними масками.
Сухі обвітрені губи
Зроби масаж губ за допомогою зубної щітки. Змочи її в морквяному сці, він допоможе зняти всі шорсткості і пом’якшити губи. Після цього обов’язково використовуй бальзам для губ. Маски, пілінги з фруктовими кислотами допоможуть оновити і очистити твої губи.
Своєчасно стеж за новинками, дізнавайся все більше і більше нового! Пробуй, експериментуй. Адже кожна дівчина сама краще всіх знає, що для неї добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар