середа, 14 листопада 2012 р.

Збільшення обє’му губ: Поради косметолога

Збільшення обє'му губ: Поради косметологаПухкі і гарні губи, як у Анжеліни Джолі, давно стали символом пристрасності і сексуальності. Багато жінок, бажаючи надати своїм губам подібну форму, поспішають до пластичного хірурга або вирішуються на уколи чужорідного гелю. Мало хто з них знає, що зробити губи більш об’ємними і привабливими можна за допомогою правильного догляду та макіяжу.
Звичайно, декоративна косметика в умілих руках здатна творити дива, але багато стилістів радять починати з простих процедур по догляду за губами.
Тонкі, сухі губи схильні до швидкого зневоднення, лущення, утворення тріщин. Всі ці дефекти применшують привабливість. Тому щоденний догляд за губами повинен стати таким же звичним, як і умивання, і чищення
зубів. Щоранку протягом декількох хвилин масажуйте губи м’якою зубною щіточкою, це сприятиме поліпшенню кровообігу і притоку поживних речовин до даної ділянки. Посилити ефект можна, нанісши на щітку крапельку натурального меду.
Шкіра губ не має сальних залоз і захисту від ультрафіолету, тому губи теж вимагають щоденного нанесення зволожуючого крему з SPF-фільтром.
Раз на тиждень рекомендують використовувати легкий скраб для обличчя з дрібними абразивними частинками, що дозволяє позбутися від загрубілої шкіри, що лущиться, попередити утворення тріщин і зробити губи м’якими і ніжними.
Доглянуті, зволожені губи готові до перетворення за допомогою декоративної косметики. Спочатку нанесіть на них бальзам – це не тільки захист губ, так помада ляже рівним шаром і протримається довше.
Збільшити тонкі губи і надати їм бажану форму можна за допомогою світлого, тілесного або білого контурного олівця, нанісши його трохи вище природного краю губ. Потім необхідно скористатися помадою або блиском для губ. Слід пам’ятати, що світлі тони візуально збільшують об’єм, а темні і насичені – роблять губи ще тонше.
Особливої уваги заслуговують спеціальні помади і блиск для надання губам об’єму  Гіалуронова кислота в їх складі сприяє насиченню клітин вологою, колаген розгладжує і вирівнює поверхню губ. Ментол, ефірні масла, екстракти рослин, мінерали покращують кровообіг. В результаті губи стають свіжими, пружними, яскравими. Такими косметичними засобами радять користуватися не тільки тим, кому необхідно зробити губи більш пухкими, але ефект від них тривати не довго. Тому використовувати помаду або бальзам для об’єму губ бажано регулярно.

Немає коментарів:

Дописати коментар