середу, 14 листопада 2012 р.

Домашні засоби від шрамів після прищів

Подумайте про завтрашній день і переконайтеся, що сьогодні ви робите все, щоб зберегти бездоганну зовнішність. Використовуйте для догляду натуральні продукти, а хімікати тримайте подалі від обличчя. Прищі проходять, але іноді після них залишаються сліди, аж ніяк не прикрашаючі зовнішність. Є різні способи позбутися від цих неестетичних плям.
Домашні засоби від шрамів після прищівЗвичайно, сучасна косметична індустрія розробила чимало висококласних засобів для вирішення проблем зі шкірою, але перш за все рекомендується спробувати «зелені» методи.
Одною з найбільш значних переваг домашніх засобів проти шрамів від прищів в тому, що вони насичують шкіру вітамінами та поживними речовинами, щоб відновити її бездоганний вигляд. А хімічні засоби містять різні елементи, які можуть запустити алергічну реакцію, що тільки погіршить стан вашої шкіри. Шрами від акне можуть стати для вас справжнім головним болем – вам доведеться постійно робити складний макіяж, користуючись різними засобами, щоб замаскувати їх.

Подивіться на цей короткий список «зелених» засобів і озбройтеся ефективними і швидкими способами для того щоб впоратися з найбільш серйозним ворогом краси шкіри.
Лаймовий сік
Видавіть сік з лайма середнього розміру в чашку. Очистіть шкіру від забруднень і жирів. Потім умочіть ватяну подушечку в сік, проведіть ним по проблемним ділянкам і залиште принаймні на десять-п’ятнадцять хвилин. Сполосніть обличчя прохолодною водою, щоб пори закрилися. Повторюйте процедуру кілька разів на тиждень і скоро ви побачите результат.
Оливкова олія
Рослинні олії – популярні інгредієнти пом’якшуючих і зволожуючих засобів для догляду за шкірою обличчя. Вам знадобиться ватяний тампон, щоб нанести оливкову олію на шрами.
Тримайте на шкірі не менше п’ятнадцяти хвилин. Змийте теплою водою. В оливковій олії містяться всі речовини, необхідні для захисту шкіри від різноманітних зовнішніх ворогів – наприклад, від жорстких погодних умов і навіть від хімічних речовин.
Яєчний білок
Скористайтеся цим засобом перед сном. Багатий антиоксидантами білок – хороший пом’якшувальний і заспокійливий засіб. Втирайте білок в проблемні ділянки – це допоможе позбутися від шрамів.
Щоб повністю проявився лікувальний ефект, залиште його на ніч. Вранці змийте холодною водою. Для досягнення стійкого результату, повторюйте процедуру щотижня.
Мед
Це ще одне популярний домашній засіб для догляду за шкірою, в тому числі для видалення шрамів від акне. Він напевно знайдеться в кожному домі. За допомогою ватного тампона нанесіть мед на шрами від акне. Залиште на п’ятнадцять-двадцять хвилин або більше. Чудовий результат гарантований, і скоро ви будете насолоджуватися своєю бездоганною зовнішністю

Немає коментарів:

Дописати коментар